[vc_row][vc_column][vc_column_text]Affiliate Marketing in 10 Dagen is een online cursus, gelanceerd (september 2020) door Paco Vermeulen. In deze review nemen wij de cursus onder de loep en kijken we onder meer naar het verschil met de bekende Affiliate Marketing Revolutie.

Wie is Paco Vermeulen?

Allereerst is het goed om te kijken naar de man achter de cursus, namelijk Paco Vermeulen. Een 33-jarige (2020) Nederlander met Braziliaanse roots. Ooit begon hij naast zijn baan met een eigen website, gericht op online pianolessen. Dit groeide uit tot één van de grootste platformen van Nederland en België, met meer dan 25.000 leden. Naast dit platform verkoopt Paco eigen Facebook software op internationaal niveau. Uiteindelijk heeft dit hem doen besluiten om te stoppen met zijn vast baan en zich volledig te gaan focussen op online geld verdienen.

Dit groeide uit tot één van de grootste platformen van Nederland en België, met meer dan 25.000 leden.

€10.000+ Inkomsten uit Affiliate Marketing

Één van de manieren waarmee Paco online geld verdiend is affiliate marketing. Inmiddels is hij hiermee al zo succesvol, dat hij meer dan €10.000,- per maand verdiend! Zijn resultaten en ervaringen deelt hij regelmatig op het forum van de Internet Succes Gids. Zijn echte geheimen achter dit succes deelt hij graag met ons in zijn cursus ”Affiliate Marketing in 10 Dagen”.

Één van Paco’s succesmomenten, die hij deelt op het bekendste affiliate marketing ”forum Internet Succes Gids”.

Wat is de Affiliate Marketing in 10 Dagen?

Zoals eerder aangegeven is de Affiliate Marketing in 10 Dagen een online video cursus over affiliate marketing. De cursus bestaat uit een groot aantal hoofdstukken, waar verschillende onderwerpen worden behandeld. In het overzicht hieronder vind je de inhoud van de diverse hoofdstukken.

Het affiliate marketing speelveld

In dit hoofdstuk sta je stil bij de basis van affiliate marketing. Wat het is, hoe het werk etc. Voor velen die deze cursus volgen niets nieuws. Echter is het wel goed om deze informatie even opnieuw op te frissen, voordat je aan de slag gaat met de vervolg hoofdstukken.

De geld-lekken in affiliate tracking

Les 2 gaat in op tracking en attributiemodellen, iets wat niet behandeld wordt in andere affiliate marketing cursussen. Wanneer dit niet goed staat ingesteld, kun je hierdoor veel affiliate inkomsten mislopen. Informatie die je niet wilt missen dus!

Click tracking tools en link cloaking

Meten is weten! Zonder data kun je jouw website niet optimaliseren, daarom is het goed om affiliate klikken en sales te meten. In dit hoofdstuk kijk je naar handige tools, die hier aan kunnen bijdragen. Met als resultaat dat je inkomsten verder zullen groeien!

De essentiële spelregels

Les 4 gaat in op de wetgeving en de schaduwkant van affiliate marketing (juridische zaken). Daarnaast sta je stil bij een stukje bewustwording van zowel het ethische als onethische aspect. Ietswat taaie stof, maar wel zeer belangrijk!

Het 10X principe van top-affiliates

Hier leer je alles over het 10X principe, oftewel het 10x beter doen dan de rest. Dit heeft vooral met jouw mindset te maken. Bijvoorbeeld niet plichtmatig wekelijks half gebakken teksten schrijven, maar leer echte killer-content creëren.

Clicks converteren naar commissies

Tijdens deze les leer je de strategie, die Paco toepast om zelf duizenden euro’s te verdienen. Zo leer je onder meer hoe jij mensen overtuigd om juist op jouw link te klikken.

De oerkracht van story-selling

Aan de hand van Hollywood scripts en TellSell reclames duik je in de wereld van storytelling. Paco laat je zien hoe belangrijk dit is en op welke manier je dit kunt toepassen op je eigen content.

Het perfecte product om te promoten

Er zijn veel producten die je kunt promoten als affiliate. In dit hoofdstuk leer je deze producten filteren op wat mogelijk wel of niet interessant is voor jou!

Vind jouw winnende product

In hoofdstuk 9 ga je het winnende product vinden. Daarbij laat Paco je diverse tools zien die jij kan inzetten om concurrentie te analyseren en het winnende product te vinden. Ook analyseer je de content van jouw concurent en laat hij je inzien waar je eigen content aan moet voldoen.

Content template voor lezers & Google

De laatste les van de cursus staat stil bij hoe jij de beste productreview schrijft en hoe je hoog in Google kan komen met allerlei slimme hacks (zoals featured snippets).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1604854704451{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 25px !important;padding-top: 25px !important;padding-right: 25px !important;padding-bottom: 25px !important;padding-left: 25px !important;background: #ffffff url(https://slimsucces.nl/wp-content/uploads/2020/09/bg-blur-47-min_optimized-1024×576-1.jpg?id=4531) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”4813″ img_size=”thumbnail” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

10K+ verdienen met Affiliate Marketing?

Start vandaag nog met de next level “Affiliate Marketing in 10 Dagen” cursus. Via ons verkrijgbaar voor de laagste prijs![/vc_column_text][buttons text=”Cursus Bekijken” style=”custom” background_color=”#27c110″ border_color=”#27c110″ text_color=”#ffffff” margin=”5px 0 0 0″ full_width=”yes” icon_type=”openiconic” icon_color=”#ffffff” icon_font_size=”15px” link_url=”https://slimsucces.nl/korting/affiliate-marketing-in-10-dagen/” new_tab=”no” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-right”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wat is het verschil met de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate Marketing in 10 Dagen is niet vergelijkbaar met de Affiliate Marketing Revolutie. Bij de AMR begin je namelijk echt vanaf nul. Zo leer je o.a. stap voor stap een website bouwen. Ideaal dus voor beginners! De cursus van Paco is daarop juist een mooie toevoeging, omdat deze meer de diepte in gaat. Je leert van allerlei dingen, waarmee jij je website naar een hoger niveau kunt tillen (op naar de €10K per maand!).

Affiliate Marketing in 10 Dagen Ervaringen

Ik heb de cursus van Paco aangeschaft, omdat ik meer uit mijn bestaande affiliate websites wilde halen. Ik verdiende al maandelijks geld met affiliate marketing, maar wist zeker dat dit beter kon. De cursus van Paco heeft mij inzichten gegeven, die ik nu succesvol toepas.

Sinds het volgen van de cursus zit er zowel een stijgende lijn in mijn bezoekersaantallen als mijn inkomsten. Kortom, zelf heb ik zeer positieve ervaringen met de cursus ”Affiliate Marketing in 10 Dagen”.[/vc_column_text][vc_column_text]

Voor- & nadelen

Voordelen

  • Je leert de exact dezelfde succesvolle methode, die Paco zelf ook toepast op zijn affiliate websites
  • De enige cursus tot zover die gemaakt is voor mensen die al aan affiliate marketing doen
  • Tijdens de cursus krijg je veel tools en essentiële informatie aangereikt

Nadelen

  • Deze cursus is niet geschikt voor mensen zonder een goede mindset, doorzettingsvermogen en leergierigheid
  • Deze cursus is niet geschikt voor mensen die nog niets met affiliate marketing doen

[/vc_column_text][vc_column_text]

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus is geschikt voor mensen die al een affiliate marketing website hebben en gemotiveerd zijn om deze naar een hoger niveau te tillen. Ben je een starter wat betreft affiliate marketing en heb je nog geen eigen website? Dan raden wij deze cursus af! Hiervoor biedt de Affiliate Marketing Revolutie juist een mooie uitweg.

Hoe lang duurt de cursus?

Deze affiliate marketing cursus bevat meer dan 5 uur videomateriaal. De 10 verschillende video’s variëren in duur tussen de 12 en 42 minuten. Wanneer je de video’s verspreid over 10 dagen, kun je in alle rust alle kennis tot je nemen.

Wat kost deze cursus?

Wil je Affiliate Marketing in 10 Dagen kopen? Aan deze leerzame cursus hangt een prijskaartje van €197,- Dit is een aanzienlijke investering, maar hiervoor krijg je zeer veel waardevolle informatie voor terug. Op lange termijn verdien je dit bedrag dubbel en dwars terug.

Zit er garantie op deze cursus?

Je kunt binnen 14 dagen je geld terugkrijgen, mits je niet meer dan 5 video’s hebt bekeken!

Conclusie

Ik raad deze cursus persoonlijk aan, aan iedereen die meer geld wil verdienen met zijn of haar huidige affiliate marketing website. Deze cursus behandeld essentiële onderwerpen om nog succesvoller te zijn, om uiteindelijk meer dan €10.000,- per maand te verdienen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1604854712236{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 25px !important;padding-top: 25px !important;padding-right: 25px !important;padding-bottom: 25px !important;padding-left: 25px !important;background: #ffffff url(https://slimsucces.nl/wp-content/uploads/2020/09/bg-blur-47-min_optimized-1024×576-1.jpg?id=4531) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”4813″ img_size=”thumbnail” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

10K+ verdienen met Affiliate Marketing?

Start vandaag nog met de next level “Affiliate Marketing in 10 Dagen” cursus. Via ons verkrijgbaar voor de laagste prijs![/vc_column_text][buttons text=”Cursus Bekijken” style=”custom” background_color=”#27c110″ border_color=”#27c110″ text_color=”#ffffff” margin=”5px 0 0 0″ full_width=”yes” icon_type=”openiconic” icon_color=”#ffffff” icon_font_size=”15px” link_url=”https://slimsucces.nl/korting/affiliate-marketing-in-10-dagen/” new_tab=”no” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-right”][/vc_column][/vc_row]

Was dit artikel hulpzaam?

0 / 5 5